HUMU RECORDS
TOU24 2020
Takaisin / Back
TIEDOTE
VAPAA JULKAISTAVAKSI

Vehje julkaisee debyyttialbuminsa loppuvuodesta

Kuuntele neljän kappaleen digisingle Bepanthen

Vehje-yhtyeen neljän kappaleen digisingle Bepanthen ilmestyy Humu Recordsin julkaisemana perjantaina 26.6.2020. Single enteilee yhtyeen debyyttialbumia, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Vehje syntyi tarkan vision pohjalta laulaja Nikon kokiessa yhtäkkisen valaistumisen viisi vuotta sitten: ”Pakko perustaa HC-punk -bändi ennen mullan syöntiä”. Hyvin pian, eli reilun neljän vuoden kuluttua tuosta hetkestä, hän ryhtyi toimeen. Kohtalontovereiksi valikoitui kolme muuta kuopiolaislähtöistä jannua, joiden kanssa oli puuhaillut kaikenlaista musiikin parissa jo viime vuosituhannella.

"Musiikin suhteen meille kävi kuin hiirelle räätälinä. Ei välttämättä tullut tehtyä sitä mitä alun perin piti", Niko miettii.
"Onko tämä nyt Hooceetä vai jotain muuta, sen miettiminen ei meitä kiinnosta. Tärkeintä, että biiseissä on jytää ja paahtoa”.

Oleellinen osa alkuperäistä visiota yhtyeestä on tekstit. Vehkeen missio on laajentaa raskaamman musiikin usein vähän yksitoikkoista lyyristä maisemaa. Ensisinglellä tutustutaan muun muassa Reeperbahnilla asuneen sukulaismiehen jäämistöön, etsitään kadonnutta puhelinta ja lähdetään lukijamatkalle Bulgariaan. Ja tottamooses tursutetaan haavoihin vanhaa kunnon Bepanthenia!

Nyt julkaistava neljän kappaleen single Bepanthen ilmestyý suoratoistopalveluihin perjantaina 26. kesäkuuta. Single soi jo ennakkoon Humu Recordsin Soundcloud-kanavalla


Kuuntele Bepanthen Soundcloudista


Vehje
Niko – laulu
Sami – kitara
Shuubert – basso
Kimmo – rummut

Linkit ja promo-kuvat
Singlen kansikuva ja promokuvat
Bändisivulle
Vehje Facebookissa

Tiedotus
Humu Records (Jaakko Ryynänen)
humurecords@gmail.com


Humu Records

© humurecords, 2019
Kontakti

  • Humu Records / Jaakko Ryynänen
    Asemakatu 6b1
    70100 Kuopio
  • humurecords@gmail.com
Seuraa

Youtube SoundCloud