HUMU RECORDS
MAR05 2021
Takaisin / Back
Tiedote vapaa julkaistavaksi

Samanna julkaisi toisen singlen tulevalta albumiltaan

Samanna julkaisee toisen singlen kolmannelta albumiltaan Sinisellä sametilla. Kappale Etsit minua ilmestyy digitaalisesti perjantaina 5. marraskuuta. Albumi Sinisellä sametilla ilmestyy Humu Recordsin ja Hillotehtaan yhteisjulkaisuna helmikuussa 2022.

Samannan laulaja/kosketinsoittaja Anna Pesosen mukaan uusi single jakautuu tarinallisesti kahteen osaan, joiden välillä on kulunut aikaa:

”Ensimmäisessä osassa kaksi ihmistä löytää toisensa, mutta elämäntilanteiden takia eivät ole valmiita mihinkään suurempaan. Toisessa osassa menneisyyden paino on eletty pois ja kaupungilla voi kulkea jo avoimin mielin. Löytyy tyyppi, joka haluaa samoja asioita”.

Samanna tunnetaan hyväntuulisesta ja vallattomasti tyylilajista toiseen soljuvasta musiikistaan. Kappaleet ovat oivaltavia, hauskoja ja paikoin hämmentäviä. Keskiössä on paitsi taidokas musisointi, myös laulaja Anna Pesosen suorat ja terävät sanoitukset.

Samannan vahvassa kokoonpanossa Pesosen lisäksi soittaa bassoa Inari Ruonamaa, rumpuja Sebastian Krühn ja saksofonia Sami Sippola. Soittajilta löytyy siis kokemusta useista kokoonpanoista kuten Hot Heros, Jukka Nousiainen & Kumpp., Amuri, Laura Moisio sekä Faarao Pirttikangas & Nubialaiset vain muutamia mainitaksemme. Albumin on äänittänyt ja miksannut Risto Ylihärsilä ja masteroinut Jarno Alho.

Humu Records ja Hillotehdas julkaisevat albumin Sinisellä sametilla helmikuussa 2022. Albumin toinen single Etsit minua ilmestyi suoratoisto- ja latauspalveluihin 5. marraskuuta 2021. Kappaleen voi kuunnella alla olevasta soittimesta tai linkeistä.

Samanna - Etsit minua

Kuuntele single muista suoratoistopalveluista:
Spotify, Tidal, iTunes, Deezer jne.

Linkit ja promokuvat
Promokuvat
Facebook

Tiedotus
Humu Records
humurecords@gmail.com
www.humurecords.comHumu Records

© humurecords, 2019
Kontakti

  • Humu Records / Jaakko Ryynänen
    Asemakatu 6b1
    70100 Kuopio
  • humurecords@gmail.com
Seuraa

Youtube SoundCloud