HUMU RECORDS
MAR1 2021
Takaisin / Back

(proto)Torvisen albumi Toinen isi ennakkotilattavissa(proto)Torvinen
Toinen isi
Humu Records
Julkaistaan 10.12.2021

Humu Records julkaisee joensuulaisen (proto)Torvisen kolmannen albumin Toinen isi perjantaina 10. joulukuuta 2021. Albumi ilmestyy CD:nä sekä suoratoisto- ja latauspalveluissa.

Tyylillisesti uusi albumi yhdistelee suvereenisti goottia, klassista rokkia ja new wavea. Äänessä on maailman tilasta ja tilastaan maailmassa huolestunut perheenisä ja kirjastonhoitaja. Lyyrisesti albumi liikkuu synkillä alueilla, mutta mukana on myös paljon toivoa - Torviselle tyypillistä kulmikkuutta ja ilkikurisuutta unohtamatta. Genremäärittelyitä mielellään pakoileva Torvinen käyttää albumia lokeroidessaan termiä adult oriented goth, siis aikuisgoottirock.

Sovituksiltaan ja soinniltaan Toinen isi on aiempaa selkeämmin bändilevy. Mukana säveltämässä ja bassoa soittamassa on Heikki Kuikka, sanoittamassa ja tuottamassa puolestaan Laura Kaljunen, kumpikin tuttuja Torvisen aiemmasta Eläin-yhtyeestä. Lead-kitaroita on soittanut ja sovittanut myös kansista vastaava kuvataiteilija Nikolai Tiitinen. Torvinen vastaa itse laulusta, kitaroista, syntikoista ja rummuista.

Tilaa ennakkoon Toinen isi CD
Humu Records - Bandcamp
Levykauppa X

Albumin kappalelista
1. Suolapatsas
2. Setä
3. Poliisidisko
4. FOMO
5. Saatana haluaa ostaa maailman
6. Naamioitu kostaja
7. Sipsejä ja kokista
8. Toinen isi
9. Kesä

Tiedotus
Humu Records
humurecords@gmail.com
www.humurecords.comHumu Records

© humurecords, 2019
Kontakti

  • Humu Records / Jaakko Ryynänen
    Asemakatu 6b1
    70100 Kuopio
  • humurecords@gmail.com
Seuraa

Youtube SoundCloud