HUMU RECORDS
HUH30 2021
Takaisin / Back
Tiedote vapaa julkaistavaksi

Kuuntele (proto)Torvisen tulevan albumin toinen single FOMO

Joensuulaisen (proto)Torvisen kolmannen albumin toinen single FOMO ilmestyy vappuaattona 30. huhtikuuta 2021.

(proto)Torvinen tiedetään lyyrikkona analyyttiseksi ja tutkiskelevaksi sivustakatsojaksi, jonka suorasanainen näkemys maailmasta usein sekä ihastuttaa että pelottaa. Nyt julkaistavalla singlellä maailmaa katsellaan kuitenkin lämpimän haikeasti:

”Oman ulkopuolisuuden korostaminen ja uho on muuttunut kaipuuksi muiden seuraan.", Torvinen sanoo ja hymähtää: ”Yksinäinen susi haluaa palata laumaan häntä koipien välissä.”

Kahdella aiemmalla albumillaan esimerkiksi punkia, rockia ja elektroa sujuvasti yhteen saattanut (proto)Torvinen kuvailee myös tulevaa albumia tyylisuunnaltaan monipuoliseksi:

”Goottia, New Wavea, AOR:ää. Levyä tehdessä mielessä on pyörinyt ajatus termistä AOG eli Adult Oriented Goth. Aikuisten goottirockia siis.”

Tällä kertaa kyseessä on myös aiempaa selkeämmin bändilevy, vaikka keikoilla Torvinen esiintyy edelleen soolona. Albumilla bassoa soittaa Eläin-yhtyeestä tuttu Heikki Kuikka ja muutamissa kappaleissa lead-kitaraa myös albumin kansista vastaava Nikolai Tiitinen. Torvinen vastaa itse laulusta, komppikitarasta, syntikoista ja rummuista.

Humu Records julkaisee tulevan, vielä nimettömän albumin syyskuussa 2021. Single FOMO on median kuunneltavissa alla olevasta soittimesta sekä lautaus- ja suoratoistopalveluista.


FOMO

Linkit ja promokuvat
(proto)Torvinen - promokuva
(proto)Torvinen Humu Recordsin sivuilla
(proto)Torvinen Bandcampissä

Tiedotus
Humu Records
humurecords@gmail.com
www.humurecords.comHumu Records

© humurecords, 2019
Kontakti

  • Humu Records / Jaakko Ryynänen
    Asemakatu 6b1
    70100 Kuopio
  • humurecords@gmail.com
Seuraa

Youtube SoundCloud