HUMU RECORDS
MAA17 2023
Takaisin / Back

Kristiina julkaisi toisen singlen syyskuussa ilmestyvältä albumilta

Kristiinan uusi single Aloe vera julkaistiin perjantaina 17. maaliskuuta. Kyseessä on toinen single syyskuussa 2023 julkaistavalta debyyttialbumilta Palavan rakkauden aika.

Kristiina on Tamara Luonnosta tutun Kristiina Tuhkasen keväällä 2022 perustama bändi, jonka musiikki tuo tarttuvan power popin keskelle harmaata Suomi-filmiä. Tulevan albumin kappaleet ovat Tuhkasen käsialaa ja ne ovat kertomuksia ystävyydestä, kateudesta ja haaveista. Biisien lopullinen sovitus, soitto ja tuotanto on levännyt laaja-alaisena musiikintekijänä tunnetun Joni Ekmanin harteilla.

Perustamisestaan lähtien aktiivisesti keikkaillut live-kokoonpano esiintyy muodossa Kristiina Tuhkanen (laulu, akustinen kitara), Joni Ekman (kitara), Joel Hyttinen (kitara), Hilla Kohtamäki (basso) ja Essi Nieminen (rummut). Humu Records ja Hillotehdas julkaisevat pitkäsoiton Palavan rakkauden aika vinyylinä ja digitaalisesti elokuussa 2023.

Single Aloe vera ilmestyi lataus- ja suoratoistopalveluihin sekä musiikkivideona perjantaina 17. maaliskuuta ja sen voi kuunnella alla olevasta soittimesta ja linkeistä. Aloe vera on laulu rakastumisen vaaroista. Haavoista, joihin ei auttaisi edes uusiutumista edistävät voiteet. Mikä on intohimon kohteen vastuu aiheuttamistaan sydänsuruista?Kuuntele kappale suoratoistopalveluista
Spotify, Youtube, Tidal, iTunes, Soundcloud jne.

Kevään keikkoja
18.3. Kristiina (+Teini-pää + Radio Supernova), Korjaamo Helsinki
7.4. Kristiina (+Litku Klementti), Klubi Tampere
8.4. Kristiina (+Litku Klementti), Tavastia Helsinki
20.5. Elämän kevät, TampereHumu Records

© humurecords, 2022
Kontakti

  • Humu Records / Jaakko Ryynänen
    Juhani Ahon katu 10
    70500 Kuopio
  • humurecords@gmail.com
Seuraa

Youtube SoundCloud