HUMU RECORDS
Kes11 2019
Takaisin / Back
TIEDOTE
VAPAA JULKAISTAVAKSI
Jukka Nissisen toinen albumi ilmestyy elokuussa. Kuuntele levyn ensimmäinen single Suomalaiset tarjoo kahvit

Jukka Nissinen julkaisee toisen albuminsa II elokuussa. Uusi levy jatkaa esikoisen viitoittamalla tiellä musiikillisen tyylikirjon ulottuessa folkista rockiin ja bluessävyistä aina savolaiseen kuplettiperinteeseen. Nissinen valloittaa kuulijansa ironiaa tihkuvilla lyriikoillaan, jotka käsittelevät arkielämän havaintoja ja ilmiöitä. Ensimmäisen levyn mies ja kitara -asetelmasta poiketen tulevalla levyllä kuullaan bändikokoonpanoa.

– Bändi on hiutunut live-keikoilla iskuun, joten studioon oli helppo mennä. Vielä helpompaa sieltä oli tulla pois, kun koko äänityksiin meni vähän reilu päivä. Keskinkertaiseenkin olisi tyydytty, mutta priimaa tuli tälläkin kertaa, Nissinen itse kertoo levyn synnystä.

Albumin ensimmäinen single Suomalainen tarjoo kahvit on kuunneltavissa alla olevasta soittimesta ja löytyy digipalveluista kautta maailman.

Aikoinaan mainetta niittäneestä Jumalan ruoska -punkyhtyeestä tuttu moniosaaja Jukka Nissinen on esikoisalbuminsa lisäksi julkaissut kolmen kappaleen Kajaani EP:n sekä saanut huomioita esimerkiksi kuluvan vuoden Femma-ehdokkuuden kautta. Tämä vieremäläinen maanviljelijä ja kääntäjä on yksi maamme mielenkiintoisimpia sanoittajia.

Hillotehdas ja Humu Records julkaisevat Nissisen II-albumin yhteisjulkaisuna vinyylinä sekä digitaalisessa muodossa 23. elokuuta 2019

Suomalaiset tarjoo kahvit

Albumin kappalelista:
A
1. Bändit hajoo
2. Kirkonpolttaja
3. 52 tuumaa
4. Et oo tuntevinaan
5. Spaceship Earth
6. Hallussapitäjä
7. Elämän tarkoitus
B
1. Robottikeho
2. Reissumies
3. John Rambo
4. Taivaallinen olento
5. Suomalaiset tarjoo kahvit
6. Suihkulähteet suihkuaa
7. Valmis maailma

Linkit
Keikat & Haastattelut
Jukka Nissinen
jukkamarkusnissinen (at) gmail.com
040 7510 818

Tiedotus
Humu-Recods
Jaakko Ryynänen
humurecords (at) gmail.com
040 7227 857

Humu Records

© humurecords, 2019
Kontakti

  • Humu Records / Jaakko Ryynänen
    Asemakatu 6b1
    70100 Kuopio
  • humurecords@gmail.com
Seuraa

Youtube SoundCloud