HUMU RECORDS
Elo27 2021
Takaisin / Back
Tiedote vapaa julkaistavaksi

Jonas and I julkaisee kolmannen singlen syyskuun lopussa ilmestyvältä albumilta

Folkiin kietoutunutta pop-musiikkia soittava Jonas and I julkaisee kolmannen ja viimeisen singlen syyskuun lopussa ilmestyvältä albumilta Where From Here. Tuplasingle Love / Yellow Walls ilmestyy perjantaina 27. elokuuta.

Love edustaa yhtyeen modernimpaa ulosantia. Folk-kappaleessa on vivahteita elektrosta sekä eritoten laajalta pop -kentältä. Yhtye nimeää tyylisuunnan biittifolkiksi. Love on tarina kahden ex-rakastavaisen jälleennäkemisestä pohjoisessa pikkukaupungissa. Vaikka aika on kuulannut muistot, ei ongelmista pääse eroon. On vaikea ymmärtää ja jatkaa.

Singlen toinen kappale Yellow Walls seikkailee unenomaisessa maailmassa vieden kuulijan mukanaan tulevan albumin viimeiselle matkalle.

Jonas and I on Jonas Ursinin ja Roope Hakkaraisen ympärille perustettu yhtye. Kokoonpanon kehuttu debyyttialbumi These Days keräsi kehuja ja radiosoittoa eri puolilta maailmaa ja valittiin esimerkiksi Soundin Vuoden tulokas -lukijaäänestyksessä kärkisijoille. Debyyttilevyn jälkeen yhtye julkaisi myös Suomi100-juhlavuoteen tilaustyönä tehdyn ja pääosin uudestaan sävelletyn modernin version Suomen ensimmäisestä maakuntalaulusta Savolaisen laulu. Suomesta englanniksi käännetty Savo’s Song esitettiin yhdessä Nightwish -yhtyeestä tutun Marco Hietalan kanssa.

Humu Records julkaisee Where from Here -albumin vinyylipainoksena ja digitaalisesti 24. syyskuuta 2021. Tuplasingle Love / Yellow Walls ilmestyi digitaalisesti perjantaina 27. elokuuta ja se on median kuunneltavissa esimerkiksi alla olevasta soittimesta.Love

Tilaa Where From Here -albumi vinyylinä ennakkoon
Humu Recordsin Bandcamp
Levykauppa X

Linkit ja promokuvat
Promokuva
Singlen kansikuva
www.jonasandi.com
Facebook
Instagram

Tiedotus
Humu Records
humurecords@gmail.com
www.humurecords.comHumu Records

© humurecords, 2019
Kontakti

  • Humu Records / Jaakko Ryynänen
    Asemakatu 6b1
    70100 Kuopio
  • humurecords@gmail.com
Seuraa

Youtube SoundCloud