HUMU RECORDS
KES11 2020
Takaisin / Back
TIEDOTE
VAPAA JULKAISTAVAKSI

Jarkka Rissanen & Sons of the Desert julkaisee uutta materiaalia

Kuuntele tulevan albumin ensimmäinen single Pow-Wow

Jarkka Rissanen & Sons of the Desert julkaisee uuden annoksen hybridisoulia loppuvuodesta 2020. Cargo -nimeä kantavalla studioalbumilla kuulee helposti yhtyeen hyvin hallitsemat bluesvaikutteet Mississipin deltalta aina Chicago bluesiin, mutta kappaleet ponnistavat vahvoista juurista rohkeasti ylöspäin ja eri suuntiin. Tuleva levy on monipuolinen ja yhtenäinen kokonaisuus sähkökitaramusiikkia, jossa tunnelma on virtuositeettia tärkeämpää.

Uusi levy soi edellistä Hybrid Soul -albumia selkeämmin kahden toisiaan ymmärtävän kitaristin, Jarkka Rissasen ja Markus Väisäsen, letkeänä yhteistyönä. Kitaroiden luomille maisemakuville tukevat kehykset takoo Sons of The Desertin jäntevä rytmiryhmä eli veteraanilyöjä Esa Kärki sekä uutena jäsenenä mukaan liittynyt pitkän linjan basisti Ilpo Komulainen.

Yhtyeen keulakuva Jarkka Rissanen on pitkän musiikkiuransa aikana tullut tutuksi monesta yhteydestä. Ura alkoi kuopiolaisista Petterson Brassista ja Finnforestissa, joista tie vei esimerkiksi niin Baddingin kuin Remun kyydittäjäksi sekä Pepe Ahlqvistin ja Eero Raittisen pitkäaikaiseksi luottokitaristiksi. Nyt julkaistava levy on Rissasen seitsemä omaa nimeä kantava albumi.

Humu Records julkaisee Cargo levyn loppuvuodesta 2020 vinyylipainoksena, CD:nä sekä digitaalisesti. Yhtye tarjoaa esimakua tulevalta albumilta, kun digisingle Pow-Wow ilmestyy suoratoistopalveluihin perjantaina 12. kesäkuuta. Kappale soi ennakkoon alla olevassa soittimessa.

Jarkka Rissanen & Sons of the Desert - Pow-Wow


Cargo albumin kappalelista
A
1. Tomcat
2. Rocking Chair
3. Cargo
4. Mousetrap
5. Tofu Queen
B
6. Pow-Wow
7. The Bull
8. Roll Call
9. Once Upon a Time

Levy-yhtiö & tiedotus
Humu Records (Jaakko Ryynänen)
humurecords@gmail.com


Humu Records

© humurecords, 2019
Kontakti

  • Humu Records / Jaakko Ryynänen
    Asemakatu 6b1
    70100 Kuopio
  • humurecords@gmail.com
Seuraa

Youtube SoundCloud