HUMU RECORDS
TOU3 2024
Takaisin / Back

HXA:n uusi albumi Smoke Trails ilmestyi

HXA:n pitkäsoitto Smoke Trails ilmeistyi tänään perjantaina 3. toukokuuta 2024 LP:nä sekä digitaalisesti suoratoisto- ja latauspalveluissa.

HXA yhdistelee harmoonisesti orgaanisia ja elektronisia soundeja sekä tuotantotyylejä seuraten aidosti omaa polkuaan. Keskiössä on harkitun melodinen biisinkirjoitus, jota tukevat runolliset ja syvälliset tarinat. Tuotannossa kohtaavat perinteiset ja modernit elementit, luoden ainutlaatuisen ja moniulotteisen äänimaiseman.

Smoke Trails on järjestetty kahteen matkaan; A-puolella painopiste on elektronisen tuotannon ja indie-rockin yhdistelmässä, kun B-puoli sukeltaa herkemmin indie-folkin, -popin, -countryn ja elektronisen poljennon maisemiin.

HXA artistinimen takaa löytyvä muistetaan ahkerasti Suomea ja Keski-Eurooppaa kiertäneen Slideshaker -yhtyeen lauluntekijänä, laulajana ja kitaristina. Lisäksi hän on tuottaa elektronista musiikkia kansainvälisissä piireissä yhdessä DJ Noofin kanssa. Ennen albumia :lta on ilmestynyt singlet Evil Eyes, Casual Talking ja Wild Child of Mine (radio edit).Kuuntele levy muista suoratoistopalveluista:
Youtube, Tidal, iTunes, Soundcloud jne.

Osta vinyyli Humun verkkokaupasta:
VerkkokauppaHumu Records

© humurecords, 2023
Kontakti

  • Humu Records / Jaakko Ryynänen
    Juhani Ahon katu 10
    70500 Kuopio
  • humurecords@gmail.com
Seuraa

Youtube SoundCloud