HUMU RECORDS
TAM13 2023
Takaisin / Back

Hullu Pappila debytoi. Kuuntele yhtyeen ensimmäinen single Aallonpohja

Modernia suomirockia soittava Hullu Pappila julkaisee EP-levyn keväällä 2023. Ensimmäinen maistiainen tulevalta julkaisulta saatiin perjantaina 13. tammikuusta ilmestyneen Aallonpohja singlen myötä.

Hullu pappila on laulaja-komppikitaristi Aapo Pärssisen sekä kitaristi Touko Kemppaisen muodostama kuopiolainen kokoonpano. Kova palo oman musiikin tekemiseen ja soittamiseen saattoi parivaljakon yhteen muutama vuosi sitten. Tuleva julkaisu on kaksikon itsensä äänittämä, tuottama, miksaama ja masteroima. Live-tilanteissa kokoonpano täydentyy komppisektiolla Joona Koskela (basso) ja Heikki Haataja (rummut) sekä Aapo Räsäsellä (saksofoni, syntetisaattori).

"Kemppaisen tekemän sävelen kelluva maisema nosti halun tuoda myös sanoituksiin maalailevaa tunnelmaa", Pärssinen kertoo singlen synnystä. "Vesi elementtinä ja aallon liike aiheena tuntui istuvan säveleen helposti".

Humu Recordsin kautta ilmestyvä single Aallonpohja julkaistiin kaikissa suoratoisto- ja latauspalveluissa perjantaina 13. tammikuuta ja se on kuunneltavissa alla olevasta soittimesta ja linkistä.


Kuuntele single muista suoratoistopalveluista:
Spotify, Tidal, iTunes, Soundcloud jne.

Aallonpohja
Sanat: Aapo Pärssinen
Sävellys: Touko Kemppainen
Laulu & akustinen kitara - Aapo Pärssinen
Muut soittimet - Touko Kemppainen
Äänitys, miksaus ja masteroiti: Aapo Pärssinen & Touko Kemppainen

Tiedotus
Humu Records
humurecords@gmail.com
www.humurecords.comHumu Records

© humurecords, 2022
Kontakti

  • Humu Records / Jaakko Ryynnänen
    Juhani Ahon katu 10
    70500 Kuopio
  • humurecords@gmail.com
Seuraa

Youtube SoundCloud