HUMU RECORDS
KES17 2022
Takaisin / Back

Aivokuolleet julkaisee pitkäsoiton syksyllä – kuuntele tulevan albumin ensimmäinen single

Iisalmelaisyhtye Aivokuolleet on solminut levytyssopimuksen Humu Recordsin kanssa. Yhtyeen debyyttipitkäsoitto Verta ja hikeä julkaistaan alkusyksystä 2022. Albumin nimisingle ilmestyi digitaalisesti lataus- ja suoratoistopalveluihin tänään 17. kesäkuuta.

Aivokuolleet tunnetaan ennen kaikkea järisyttävän kovana live-bändinä. Aikaisempien singlejulkaisujen pohjalta bändiin on liitetty sanapari punk-räp, mutta tuleva albumi piirtää yhtyeestä aiempaa monipuolisemman kuvan. Uutukainen nojaa napakkaan grooveen ja tarttuviin melodioihin, sisältäen esimerkiksi kasarisoundeja, spoken word -osuuksia ja jopa jazz-vivahteita.

Nyt julkaistava single Verta ja hikeä kertoo rakkaudesta johonkin tärkeään. Oman intohimonsa eteen on valmis tekemään lähes mitä tahansa, vaikka lopputulos on aina hämärän peitossa. Se, että tekee ja tuntee, on lopulta tärkeämpää kuin määränpää.

Humu Records julkaisee albumin kasettina ja digitaalisesti alkusyksystä 2022 ja vinyylinä myöhemmin samana vuonna. Single Verta ja hikeä on kuunneltavissa alla olevasta soittimesta ja linkeistä.


Spotify, Youtube, Tidal, iTunes, Soundcloud jne.Humu Records

© humurecords, 2022
Kontakti

  • Humu Records / Jaakko Ryynänen
    Juhani Ahon katu 10
    70500 Kuopio
  • humurecords@gmail.com
Seuraa

Youtube SoundCloud