TIEDOTE
VAPAA JULKAISTAVAKSI

Debyyttilevyllään kehuja kerännyt Jonas and I julkaisi tuplavideon

Kuopiolainen folk/pop -yhtye Jonas and I julkaisi tuplavideon kappaleistaan Liz ja What You Do. Toukokuussa ilmestyneeltä ja paljon kehutulta debyyttialbumilta These Days löytyvien kappaleiden videoissa erikoisuutena on, että molempien tarina alkaa siitä mihin toinen päättyy. Kyseessä on siis eräänlainen kerronnallinen looppi.

Videon ohjaaja Lasse Hartikainen muistelee:
”Mulla oli ollut pitkään pöytälaatikossa käsikirjoitus, jossa autoillaan ja kävellään. Roopen kanssa kun alettiin puhua musavideon tekemisestä ja koko levyn matkateemasta, tajusin että nyt on hyvä tilaisuus käyttää tuo kässäri. No mopohan lähti käpälistä jo heti ensimmäisissä palavereissa ja päätettiinkin tehdä saman tien yhden sijasta kaksi musavideota.”

Jos albumin kappaleet olivat kirjoitettu eripuolilla maailmaa tai tehtyjen matkojen tunnelmiin palaten, halusi yhtye painottaa videolla itseään kotoista luontoa.

”Suomalaisina elämme ainutlaatuisessa ja hienossa ympäristössä, mutta se monesti unohtuu. Tarinan ohella halusimme tuoda videolle kauniita perinteisiä maalaismaisemia ja pikkuteitä.", yhtyeen solisti Roope Hakkarainen kertoo.

Jonas and I - Liz

Jonas and I - What You Do

Jonas and I
www.jonasandi.com
www.facebook.com/jonasandiband

Promokuvat
Jonas and I - promokuva 1
Jonas and I - promokuva 2

Levy-yhtiö, tiedotus & haastattelut
Humu Records
Jaakko Ryynänen
humurecords@gmail.com
www.humurecords.com
www.facebook.com/humurecordsFacebook Twitter Google+ Pinterest