TIEDOTE
VAPAA JULKAISTAVAKSI

Tulossa kesäkuussa: Black Peideriltä kirja ja albumi. Katso virallinen musiikkivideo

Rock’n’rollin äpärälapsi Black Peider julkaisee ensimmäisen virallisen albuminsa. SINGER-SONGFIGHTER (Humu Records, 2016) -nimeä kantava albumi ilmestyy yhdessä ITSE-kirjan kanssa (Daada, 2016) 13. kesäkuuta.

Oletko koskaan miettinyt mitä supersankaripainijan päässä liikkuu? Nyt asia selviää! Black Peiderin ITSE-kirja viipaloi miehen aivoitukset pieniksi siivuiksi ja tarjoilee ne strippimuodossa koviin kansiin paketoituna. Kirja leikittelee itsehoito-oppaiden tematiikalla ja välittää tekijän rakkauden musiikkiin ja sen henkilökohtaiseen kokemiseen. ITSE-kirja näyttää mitä sarjakuvan ja musiikin liitto voi parhaimmillaan olla.

Omiin ja muiden keikkakokemuksiin nojaamalla Black Peider luo "osallistuvan journalismin genreä" sarjakuvamuodossa. ITSE-kirja pureutuu yhä syvemmälle Black Peider hahmoon ja siihen kuinka hän kokee ja jakaa tuntonsa. Muusikkouden myyttejä ravistellaan, artisteja kohdataan ja ihmisyyttä peilataan huumorin kautta.

Black Peiderin edellinen, URA-kirja oli ehdokkaana Sarjakuva-Finlandian saajaksi vuonna 2013. Rumba-lehti on julkaissut Black Peider -strippejä sekä reportaaseja vuodesta 2011. Lähes puolet 192-sivuisen ITSE-kirjan materiaalista on Rumbassa aiemmin julkaisematonta.

ITSE-kirjan kanssa julkaistaan Black Peiderin ensimmäinen virallinen cd SINGER-SONGFIGHTER. Noin puolen tunnin mittainen kiekko on täynnä yksinkertaisia ja energisiä yhden miehen rypistyksiä, joita Black Peider on esittänyt elävälle yleisölle vaihtelevalla menestyksellä. Sliipatun ja hinkatun tuotannon ystävät tulevat kiertämään tämän levyn kaukaa! Mukana on myös virheitä ja puhe!
Black Peiderin hupun ja musiikin takaa paljastuu kaksinkertainen Kemin sarjakuvakilpailun voittaja (1997 & 1998) ja EERO-albumistaan Sarjakuva-Finlandian vuonna 2010 pokannut sarjakuvataiteilija Petteri Tikkanen.

Lisätietoa kirjasta Daada:n sivuilta

Black Peider
www.humurecords.com/blackpeider
Black Peider facebookissa

Levy-yhtiö, tiedotus & haastattelut
Humu Records
Jaakko Ryynänen
humurecords@gmail.com
www.humurecords.com
www.facebook.com/humurecords

Albumin kansikuva

Kuva: Petteri Tikkanen

Facebook Twitter Google+ Pinterest